Friday, 9 July 2021

Kelebihan Life Shake Elderberry Untuk Sihat - Aimi Uyu



 
Life Shake Elderberry
LIFE SHAKE ELDERBERRY 

Baru baru ni Shaklee dah keluarkan sumber protein yang terbaharu selain daripada Esp dan Cinch Shake. 
Iaitu : Life Shake Elderberry.

Life Shake Elderberry ni boleh di katakan sebagai sumber protein yang premium sebab ada PREBIOTIC yang selalunya ada di dalam VIVIX sahaja. 

APA KANDUNGAN DALAM LIFE SHAKE? 
πŸ‡ Organic Chia Seed
πŸ‡ Organic Pumpkin Seed
πŸ‡ Organic Buckwheat
πŸ‡ Organic Millet
πŸ‡ Organic Quinoa
πŸ‡ Vitamin D 
πŸ‡ Vitamin B 
πŸ‡ Calcium 
πŸ‡ Vitamin C 
πŸ‡ Vitamin E 

Part best dalam life shake ada, Fiber yang membantu proses pelawasan badan, ada protein sebanyak 20g, san leucine yanb membantu bina otot kita bila slim, tak ada lah gelebeh kn bila dah kurus. Best kan? 😍

Life Shake Elderberry



SIAPA BOLEH CONSUME LIFE SHAKE NI? 

πŸŽ€ Wanita
πŸŽ€ Lelaki
πŸŽ€ Wanita hamil
πŸŽ€ Wanita berpantang
πŸŽ€ Warga Emas
πŸŽ€ Nak breakfast secara cepat dan healthy 
πŸŽ€ Tak sempat makan ikut time
πŸŽ€ Gastrik
πŸŽ€ Nak kurus
πŸŽ€ Nak kawal berat badan

Uyu dan suami pun consume Life shake elderberry ni, dah jadi favourite suami dah, dia consume untuk bantu kawal nafsu makan, dan berat badan, mmg best dia consume pagi kadang petang tu dia tak lapar lagi. 

Life Shake Elderberry


elok lah siapa yg nak kawal berat badan kan? Tak ada lah 24jam kita nak makan je. Belum part kita mengidam manis2 je πŸ˜‚ tapi niat nak kurus, macam mana tu kan? 

Jadi elok lah siapa yg ada masalah macam di atas, untuk consume sumber protein yg membantu masalah itu. 😍

Boleh klik link ni untuk maklumat lanjut ya. 

Thanks!! 😍😍



Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment