Wednesday, 30 June 2021

SELF REWARD BISNES - Aimi Uyu


 SELF REWARD | IPHONE XR | AIMI UYU



Alhamdulillah finally dah dapat dah apa yang di idam kan sekian lama. Maybe bagi orang lain benda ni biasa , tapi bagi uyu benda ni salah satu pencapaian terbaik uyu.

Bayangkan suri rumah buat bisnes sampai boleh buat savings sendiri dan beli reward diri.
So proud sebenarnya dgn diri uyu sendiri, uyu bermula dari zero, phone pun biasa je dulu masa start buat bisnes shaklee ni. Redmi.

Ya, uyu start dgn redmi je dulu, but then hasil konsisten dan buat bisnes sungguh sungguh uyu dapat beli dan unlock satu persatu impian uyu. 

Dari Redmi - iPhone 5s - iPhone 7 - iPhone Xr . Alhamdulillah itulah progress.

" Trust The Process"

Mentor uyu selalu pesan macam ni tapi at the same times kena jadi agresif dari yang lain.

Bayar CASH untuk iPhone ni :)

Kalau dulu nak beli apa apa mesti kene tahan nafsu , atau mimpi jelah kan , tapi sekarang uyu dapat beli je apa apa yang uyu nak. 

Uyu beli phone ni untuk uyu kembangkan lagi dan strongkan bisnes uyu ni. Nak buat video live zoom meeting dan macam macam lagi lah dalam list kepala ni , hahahha...

Uyu beli phone untuk suami, anak uyu untuk senangkan kerja Pdpr dia, dan phone untuk uyu.

Total tiga phone dalam masa 3 hari ni. 


Phone OPPO reno 5F untuk suami dan VIVO untuk anak.

Kebetulan uyu pengguna bill celcom, jadi celcom ada buat macam 
sistem reward lah untuk pengguna dia yang dah pakai bill setahun dan
 bayar bill cun tiap tiap bulan.

Jadi uyu layak dapat phone free dua biji sbb uyu pakai 2 number. Jadi uyu ambik phone oppo untuk suami dan upgrade pakej plan je.

But then uyu upgrade uyu dapat beli device phone dgn harga yang lebih jimat dan murah. Uyu jimat almost RM500 untuk phone uyu ni.  Best bukan ? 😊

BOLEH TENGOK TIPS BISNES ONLINE DI SINI


NEXT UYU AKAN SHARE LAGI :)

0 comments:

Post a Comment